Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbător de căldură tubular Aalborg EH-S

TVA inclus

Schimbător de căldură tubular Aalborg EH-S

Aalborg EH-S (fostul VESTA™ EH-S) este un schimbător de căldură electric cu trecere prin flux, ideal pentru producția de abur.

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbător de căldură tubular Aalborg EH-S

Aalborg EH-S este un încălzitor electric cu trecere prin flux, ideal pentru producția de abur. Domeniul de capacitate de încărcare termică este de până la 270 kW, cu condiții de proiectare de până la 16 bar(g) și 204ºC. Aalborg EH-S se instalează pe orizontală și este livrat ca o unitate completă cu dulap de control și pompă premontată, supapă de siguranță și supapă de reținere, gata de instalare. Conectat la cazanul de abur auxiliar, Aalborg EH-S poate înlocui sau acționa ca un cazan de măgură pentru anumite tipuri de nave. În plus, este o alternativă la conversia cazanelor pentru funcționarea cu MGO. Aalborg EH-S respectă standardele europene și este proiectat pentru a fi aprobat cu ușurință de către societățile de clasificare. Pentru anumite tipuri de nave, instalarea încălzitorului electric cu trecere prin flux Aalborg EH-S poate fi opțiunea ideală pentru așa-numitul mod port / hotel.

Încălzitor electric cu tablou de comandă și pompă pentru conectarea la cazanul existent

Pentru o instalare ușoară, Aalborg EH-S este proiectat ca un modul complet, inclusiv panou de control, pompă de circulație și supape. Încălzitorul Aalborg EH-S respectă standardele europene și este proiectat pentru a fi aprobat cu ușurință de către societățile de clasificare.