Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Plate heat exchangers AlfaQ
Schimbătoare de căldură în plăci AlfaQ

Stoc epuizat

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură în plăci AlfaQ

Schimbătoare de căldură în plăci AlfaQ

Schimbătoarele de căldură AlfaQ™ Alfa Laval sunt utilizate pentru aplicații HVAC, cum ar fi substațiile de răcire urbană, sistemele de stocare a gheții, centrele de date și sistemele de răcire gratuită.

Stoc epuizat

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbătoare de căldură în plăci AlfaQ

Schimbătoarele de căldură AlfaQ™ Alfa Laval sunt utilizate pentru aplicații HVAC, cum ar fi substațiile de răcire urbană, sistemele de stocare a gheții, centrele de date și sistemele de răcire gratuită. Gama este certificată în conformitate cu programul de certificare AHRI Liquid to Liquid Heat Exchangers (LLHE) Certification Program, care asigură performanța termică în conformitate cu specificațiile publicate de producători. Certificarea AHRI este singura certificare de performanță globală, realizată de o terță parte, pentru schimbătoare de căldură cu plăci

Standarde noi în materie de eficiență, fiabilitate și utilitate

  • Eficiență energetică ridicată
  • Configurație flexibilă
  • Ușor de instalat
  • Capacitate mare de întreținere
  • Acces la rețeaua globală de service Alfa Laval

Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci și cadru certificate AHRI sunt eficiente din punct de vedere energetic, compacte și ușor de întreținut. Gama vastă de opțiuni în ceea ce privește dimensiunea, materialul plăcilor și al garniturilor înseamnă că pot fi proiectate și configurate special pentru nevoile dumneavoastră.

Despre schimbătoarele de căldură cu plăci Alfalaval

Alfa Laval nu lucrează la nivel mediu Fie că este vorba de gama noastră industrială multifuncțională, de gama industrială semisudată pentru refrigerare și procese exigente, de gama igienică pentru aplicații în domeniul alimentar, al băuturilor și farmaceutic sau de gama specializată pentru condensare, evaporare și medii fibroase, vă asigurați un cost redus de proprietate și o eficiență și siguranță sporite.

Schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri pentru cerințele moderne

  • Cea mai mare eficiență termică și o apropiere de temperatură apropiată
  • Unități compacte – economie de spațiu, ușor de reparat și întreținut
  • Timp de funcționare maxim – mai puține murdării, solicitări, uzură și coroziune
  • Flexibile – ușor de adaptat la cerințele de funcționare modificate

Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci cu garnituri optimizează transferul de căldură prin suprafețe mari de plăci ondulate care atrag căldura de la un gaz sau lichid la celălalt. Eficiența ridicată și o fiabilitate remarcabilă într-un design compact, oferă o investiție cu cel mai atractiv CTO pe durata de viață a produsului. Să nu uităm de capacitățile de economisire a energiei și de amprenta redusă asupra mediului.