Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură cu plăci gama semi-sudată industrială

TVA inclus

Schimbătoare de căldură cu plăci gama semi-sudată industrială

Schimbătoarele de căldură cu plăci semisudate sunt potrivite pentru refrigerare, procese chimice și diverse tipuri de sarcini de utilitate industrială.

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbătoare de căldură cu plăci gama semi-sudată industrială

Schimbătoarele de căldură cu plăci semisudate sunt potrivite pentru refrigerare, procese chimice și diverse tipuri de sarcini de utilitate industrială. Sistemul unic de etanșare Alfa Laval RefTight™ garantează o etanșare de lungă durată între canalele sudate, deoarece sudarea cu laser se află în exteriorul canelurii garniturii inelare. Suprafața netedă asigură o etanșare uniformă și etanșă pe întregul inel de garnitură.

Foarte eficiente și flexibile

  • Unitate compactă care economisește spațiu
  • Costuri de exploatare reduse datorită eficienței energetice superioare și intervalelor de service prelungite
  • Etanșare sigură și fiabilă, fără risc de contaminare încrucișată
  • Rezistență la oboseală la presiune și temperatură

Puteți comanda linia semisudată Alfa Laval Industrial pentru diferite programe de temperatură, limitări ale căderii de presiune, medii și presiuni de funcționare. Diferitele dimensiuni din linia de produse acoperă o gamă completă de capacități și debite de transfer de căldură. Toate sunt proiectate și selectate cu atenție pentru a obține performanțe optime.

Despre schimbătoarele de căldură cu plăci – Alfalaval

Alfa Laval nu lucrează la nivel mediu. Fie că este vorba de gama noastră industrială multifuncțională, de gama industrială semisudată pentru refrigerare și procese exigente, de gama igienică pentru aplicații în domeniul alimentar, al băuturilor și farmaceutic sau de gama specializată pentru condensare, evaporare și medii fibroase, vă asigurați un cost redus de proprietate și o eficiență și siguranță sporite.

Schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri pentru cerințele moderne

  • Cea mai mare eficiență termică și o apropiere de temperatură apropiată
  • Unități compacte – economie de spațiu, ușor de întreținut și de reparat
  • Timp de funcționare maxim – mai puține murdării, solicitări, uzură și coroziune
  • Flexibile – ușor de adaptat la cerințele de funcționare modificate

Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci cu garnituri optimizează transferul de căldură prin suprafețe mari de plăci ondulate care atrag căldura de la un gaz sau lichid la celălalt. Eficiența ridicată și o fiabilitate remarcabilă într-un design compact, oferă o investiție cu cel mai atractiv CTO pe durata de viață a produsului. Să nu uităm de capacitățile de economisire a energiei și de amprenta redusă asupra mediului.