Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură cu plăci gama industrială

TVA inclus

Schimbătoare de căldură cu plăci gama industrială

Gama noastră largă de schimbătoare de căldură industriale cu plăci cu garnituri de etanșare este potrivită pentru toate tipurile de industrie și pentru aplicații multiple, de la încălzire, răcire și recuperare de căldură la condensare și evaporare.

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbătoare de căldură cu plăci gama industrială

Gama noastră largă de schimbătoare de căldură industriale cu plăci cu garnituri de etanșare este potrivită pentru toate tipurile de industrie și pentru aplicații multiple, de la încălzire, răcire și recuperare de căldură la condensare și evaporare. Căutăm în mod constant să extindem și să îmbunătățim gama, adăugând noi criterii de performanță și o mai mare flexibilitate. Ceea ce astăzi se numește „generația următoare” va fi în curând un standard pentru întreaga gamă Alfa Laval Industrial.

Către noi standarde în materie de eficiență, fiabilitate și funcționalitate

  • Eficiență energetică ridicată
  • Flexibil – configurabil pentru o gamă largă de aplicații
  • Asigură performanțe optime în aplicații specifice, pe baza unor nevoi specifice
  • Ușor de instalat
  • Capacitate ridicată de întreținere

Schimbătoarele noastre de căldură industriale cu plăci sunt eficiente din punct de vedere energetic, compacte, ușor de întreținut, ușor de reglat pentru modificări de capacitate și reprezintă o investiție de capital relativ redusă. Gama vastă de opțiuni în ceea ce privește dimensiunea, materialul plăcilor și al garniturilor și accesoriile suplimentare înseamnă că pot fi proiectate și configurate în mod specific pentru aplicația dumneavoastră, de la cele mai simple sarcini până la cele mai exigente, unde cerințele privind atât performanța, cât și documentația sunt ridicate.

Despre schimbătoarele de căldură cu plăci – Alfalaval

Alfa Laval nu lucrează la nivel mediu. Fie că este vorba de gama noastră industrială multifuncțională, de gama industrială semisudată pentru refrigerare și procese exigente, de gama igienică pentru aplicații în domeniul alimentar, al băuturilor și farmaceutic sau de gama specializată pentru condensare, evaporare și medii fibroase, vă asigurați un cost redus, o eficiență și siguranță sporită.

Schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri pentru cerințele moderne

  • Cea mai mare eficiență termică și temperaturi de intrare apropiate dintre fluidul cald și agentul de răcire
  • Unități compacte – economie de spațiu, ușor de întreținut și de reparat
  • Timp de funcționare maxim – mai puține murdării, solicitări, uzură și coroziune
  • Flexibile – ușor de adaptat la cerințele de funcționare modificate

Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci cu garnituri optimizează transferul de căldură prin suprafețe mari de plăci ondulate care atrag căldura de la un gaz sau lichid la celălalt. Eficiența ridicată și o fiabilitate remarcabilă într-un design compact, oferă o investiție cu cel mai atractiv CTO pe durata de viață a produsului. Să nu uităm de capacitățile de economisire a energiei și de amprenta redusă asupra mediului.