Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Plate heat exchangers FrontLine
Schimbătoare de căldură cu plăci FrontLine

Stoc epuizat

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură cu plăci FrontLine

Schimbătoare de căldură cu plăci FrontLine

Alfa Laval FrontLine este gama noastră premium de schimbătoare de căldură cu plăci pentru aplicații cu cele mai stricte cerințe în ceea ce privește controlul igienic, precum și tratarea delicată a produsului, durata lungă de funcționare și curățenia superioară.

Stoc epuizat

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbătoare de căldură cu plăci FrontLine

Alfa Laval FrontLine este gama noastră premium de schimbătoare de căldură cu plăci pentru aplicații cu cele mai stricte cerințe în ceea ce privește controlul igienic, precum și tratarea delicată a produsului, durata lungă de funcționare și curățenia superioară. Potrivite pentru aplicații cu nevoi igienice specifice, cum ar fi băuturile, produsele lactate și alimentele, schimbătoarele de căldură cu plăci FrontLine reprezintă alegerea superioară pentru mediile sensibile la căldură. Designul flexibil permite o reconstrucție ușoară.

Conceput pentru un transfer de căldură delicat și uniform pentru produse igienice sensibile

  • Performanță igienică superioară datorită plăcilor dezvoltate special pentru alimente și alte aplicații igienice (conform FCM)
  • Tratament delicat, uniform și performanțe fiabile asigurate de o gamă largă de materiale și modele de plăci de schimbător de căldură
  • Configurație flexibilă și ușor de întreținut pentru o durată de viață lungă
  • Proiectarea specifică rezistentă la murdărire asigură timpi de funcționare îndelungați
  • Gama de plăci face ca schimbătoarele de căldură FrontLine să fie ușor de scalat pentru a asigura o calitate constantă a produsului

Gama FrontLine de schimbătoare de căldură cu plăci de la Alfa Laval utilizează garnituri fără lipici, fabricate din materiale conforme cu FDA, care sunt ușor de întreținut și au o durată de viață lungă. Cadrul poate fi utilizat pentru aplicații cu mai multe secțiuni (de exemplu, pentru pasteurizare) și este ușor de dezasamblat pentru inspecție, curățare și service. Colțurile plăcilor de conectare sunt interschimbabile, iar plăcile de transfer termic pot fi adăugate sau îndepărtate cu ușurință, astfel încât este rapid și ușor de modificat dacă se schimbă condițiile de proces.

Despre schimbătoarele de căldură cu plăci – Alfalaval

Alfa Laval nu lucrează la nivel mediu. Fie că este vorba de gama noastră industrială multifuncțională, de gama industrială semisudată pentru refrigerare și procese exigente, de gama igienică pentru aplicații în domeniul alimentar, al băuturilor și farmaceutic sau de gama specializată pentru condensare, evaporare și medii fibroase, vă asigurați un cost redus de proprietate și o eficiență și siguranță sporite.

Schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri pentru cerințele moderne

  • Cea mai mare eficiență termică și o apropiere de temperatură apropiată
  • Unități compacte – economie de spațiu, ușor de întreținut și de reparat
  • Timp de funcționare maxim – mai puține murdării, solicitări, uzură și coroziune
  • Flexibile – ușor de adaptat la cerințele de funcționare modificate

Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci cu garnituri optimizează transferul de căldură prin suprafețe mari de plăci ondulate care atrag căldura de la un gaz sau lichid la celălalt. Eficiența ridicată și o fiabilitate remarcabilă într-un design compact, oferă o investiție cu cel mai atractiv CTO pe durata de viață a produsului. Să nu uităm de capacitățile de economisire a energiei și de amprenta redusă asupra mediului.