Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate DOC

TVA inclus

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate DOC

Schimbătoarele de căldură cu plăci brazate Alfa Laval DOC (răcitor de ulei dedicat) oferă același transfer de căldură eficient și construcție compactă ca și modelele noastre CB, dar cu un design special conceput pentru aplicații de răcire a uleiului.

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate DOC

Schimbătoarele de căldură cu plăci brazate Alfa Laval DOC (răcitor de ulei dedicat) oferă același transfer de căldură eficient și construcție compactă ca și modelele noastre CB, dar cu un design special conceput pentru aplicații de răcire a uleiului. Cu o conexiune cu flanșă ranforsată care rezistă la vibrații mari, unitățile DOC pot face față în mod fiabil sarcinilor mecanice grele care însoțesc aplicațiile motorului și hidraulice.

Mai multe cu DOC

  • Rezistență ridicată la sarcină de conectare pentru o performanță fiabilă, pe termen lung
  • Amprenta mică combinată cu eficiența îmbunătățită reduc costurile de instalare și pe termen lung
  • Designul plăcii low-theta și porturile mari asigură o cădere de presiune redusă
  • Designul compact sporește flexibilitatea pentru configurarea, integrarea și instalarea unui sistem de răcire a uleiului hidraulic cu echipamente asociate
  • Disponibil în opt dimensiuni pentru a se potrivi cu cea mai largă gamă de nevoi de capacitate

Flanșele de conectare robuste ale unui schimbător de căldură DOC sunt prevăzute cu filetare internă și suporturi de montare integrate. Pe baza unei expertize extinse în domeniul aplicațiilor, Alfa Laval a proiectat acest design pentru a satisface condițiile de funcționare dure ale sarcinilor de răcire a uleiului. Pe lângă faptul că permit un cuplu semnificativ mai mare decât conexiunile convenționale, unitățile DOC oferă economii inițiale datorită instalării ușoare cu un design compact. Iar fiabilitatea și eficiența în timp vor asigura în continuare cel mai mic cost total de proprietate pentru sistemul dumneavoastră.