Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate CD

TVA inclus

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate CD

Linia Alfa Laval CD este proiectată pentru dezumidificarea aerului în aplicațiile de uscare a aerului comprimat și face parte din oferta noastră completă de schimbătoare de căldură pentru industria aerului comprimat.

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate CD

Linia Alfa Laval CD este proiectată pentru dezumidificarea aerului în aplicațiile de uscare a aerului comprimat și face parte din oferta noastră completă de schimbătoare de căldură pentru industria aerului comprimat. Cunoscute sub denumirea de „uscătoare combinate”, aceste unități reunesc un schimbător de căldură aer-aer și aer-refrigerant într-o singură unitate. Acest design unic asigură o instalare compactă cu performanțe termice excelente.

Mai multe cu CD

  • Plăcile comprimate ondulate reduc semnificativ dimensiunea totală a schimbătorului de căldură pentru cea mai compactă unitate posibilă
  • Amplasarea convenabilă a conexiunilor, cu toate conexiunile de refrigerant pe o parte, iar scurgerea aerului și a apei pe cealaltă parte
  • Conexiunea integrată cu recuperarea căldurii nu necesită conducte suplimentare
  • Căderea de presiune scăzută asigură o eficiență termică îmbunătățită cu un consum redus de energie
  • Disponibil într-o gamă largă de capacități: 37-1400 Nm3/h (22-825 scfm)

În calitate de uscător de aer refrigerat, unitățile Alfa Laval CD separă umiditatea din aerul comprimat prin răcirea aerului într-un evaporator. Pe măsură ce aerul se răcește și își pierde capacitatea de a reține umiditatea, condensul iese printr-un separator. Designul inovator al liniei CD duce acest proces cu un alt pas mai departe. Prin combinarea schimbătorului de căldură aer-refrigerant cu transferul termic aer-aer, unitățile CD pot oferi o eficiență mult mai mare pentru o performanță îmbunătățită. Cea mai rece temperatură din sistem determină punctul de rouă, care în mod normal este menținut puțin peste punctul de îngheț al apei, între 2 și 7°C.