Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate CBM

TVA inclus

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate CBM

Linia Alfa Laval CBM de schimbătoare de căldură cu plăci împletite din cupru pentru aplicații marine oferă o soluție ideală pentru instalații solicitante cu spațiu limitat.

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate CBM

Linia Alfa Laval CBM de schimbătoare de căldură cu plăci împletite din cupru pentru aplicații marine oferă o soluție ideală pentru instalații solicitante cu spațiu limitat. Designul fără garnituri asigură o performanță fiabilă, cu plăci din oțel inoxidabil lipite în cuptor folosind între ele o folie subțire de cupru. Schimbătoarele de căldură CBM pot fi utilizate pentru sarcini precum încălzirea și răcirea BOG (boil off gas), încălzirea gazelor naturale, încălzirea petrolului, recuperarea căldurii, răcirea intermediară a frigului și condiționarea refrigerării CO2.

Performanță robustă și compactă de transfer de căldură

  • Schimbător de căldură compact și eficient de tip placă
  • Interval flexibil de temperatură de la -196°C la +225°C și presiuni de proiectare de până la 120 bar
  • Volum redus de reținere
  • Omologat de toate societățile de clasă majore
  • Gama include modelele: CBM30, CBM110, CBMH200, CBM400, ACMH220, AXPM112 și Heatpac CBM.

Schimbătoarele de căldură CBM pot suporta temperaturi de proiectare de la criogenie (-196°C) până la 225°C, la o presiune maximă de proiectare de 51 bar. Aplicațiile cu presiuni și mai mari sunt acoperite de modelele AXPM, care pot suporta presiuni extreme de până la 120 bar, la o temperatură cuprinsă între -45°C și 225°C, datorită plăcilor exterioare întărite ale cadrului din oțel carbon.

Heatpac CBM este o gamă predefinită de schimbătoare de căldură CBM30 și CBM110 pentru aplicații de preîncălzire a combustibilului și a uleiului de lubrifiere și de recuperare a căldurii. Acestea includ izolație standard și contraflanșe cu garnituri și șuruburi.