Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbatoare de caldura cu aripioare

TVA inclus

Schimbatoare de caldura cu aripioare

Cu un schimbător de căldură cu aer cu tuburi cu aripioare Alfa Laval, veți obține un răcitor robust care va oferi performanțe ridicate pentru mulți ani de acum încolo. Gama noastră de produse acoperă majoritatea aplicațiilor din domeniul petrolului și gazelor, centrelor de date, hidrogenului, RNG și CCUS. Furnizăm atât soluții standardizate, cât și complet personalizate, proiectate la comandă.

Categorie:
ALFA LAVAL

Descriere

Schimbatoare de caldura cu aripioare

Cu un schimbător de căldură cu aer cu tuburi cu aripioare Alfa Laval, veți obține un răcitor robust care va oferi performanțe ridicate pentru mulți ani de acum încolo. Gama noastră de produse acoperă majoritatea aplicațiilor din domeniul petrolului și gazelor, centrelor de date, hidrogenului, RNG și CCUS. Furnizăm atât soluții standardizate, cât și complet personalizate, proiectate la comandă. Datorită modelelor flexibile, putem configura schimbătoarele noastre de căldură pentru a se potrivi condițiilor dumneavoastră specifice de funcționare, asigurând o funcționare fiabilă, costuri de exploatare reduse și performanțe ridicate.

Schimbătoarele de căldură cu aer cu tuburi cu aripioare Alfa Laval sunt construite pentru o funcționare fiabilă, an de an, în cele mai solicitante aplicații. De peste 50 de ani furnizăm schimbătoare de căldură răcite cu aer pentru mai multe aplicații și știm ce este necesar pentru a asigura un timp de funcționare ridicat. Pe baza condițiilor dumneavoastră specifice de funcționare, vă oferim o soluție personalizată, de înaltă calitate, cu CAPEX și OPEX reduse. Cu inovații disruptive, cum ar fi tehnologia noastră HyperFin și SealTight, putem oferi soluții unice cu un consum de energie remarcabil de redus, dimensiuni compacte și performanțe ridicate.

Beneficii

  • Personalizat în funcție de cerințele dumneavoastră
  • Consum de energie foarte redus
  • Schimbătoare de căldură robuste, construite pentru sarcini dificile
  • Performanță ridicată
  • Cerințe reduse de întreținere

HyperFin

Schimbătoare de căldură pentru aer cu tuburi cu aripioare Alfa Laval cu HyperFinDesignul aripioarelor cu aripioare cu aripioare maximizează transferul de căldură

Aripioarele cu tuburi tăiate HyperFin de la Alfa Laval măresc transferul de căldură în comparație cu aripioarele standard de tip API 661, ceea ce duce la reducerea dimensiunilor și a costurilor sistemului de răcire.

Fantele de pe aripioarele din aluminiu întrerup aerul care curge pe suprafețele aripioarelor. Acest lucru împiedică formarea unui strat de aer stagnant pe suprafețele aripioarelor și, astfel, crește transferul de căldură. Impactul asupra căderii de presiune și a puterii necesare a ventilatorului este minim, menținând costurile de operare scăzute.

SealTight

Schimbătoare de căldură cu aer cu tuburi cu aripioare Alfa Laval cu SealTightEvită în mod eficient scurgerile de la dopurile din cutia colectoare

Scurgerile de la dopurile din cutia colectoare a schimbătoarelor de căldură răcite cu aer care funcționează sub presiune ridicată reprezintă o problemă bine cunoscută de proprietarii de instalații din întreaga lume. Sistemul unic SealTight de la Alfa Laval pune capăt în mod eficient acestei probleme.

Sistemul SealTight este format din dopuri, garnituri pentru dopuri, filete și scaune special concepute și oferă o etanșare foarte eficientă și fiabilă. SealTight este disponibil într-o gamă largă de materiale pentru diferite aplicații.

Cu SealTight obțineți o instalație mai sigură și mai ecologică. Scurgerile evitate reduc lucrările de întreținere, iar atunci când schimbătoarele dvs. de căldură au nevoie de service, dopurile sunt ușor de îndepărtat și înlocuit fără riscul de a fi prea strânse.