Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Blast Chiller Ready Cabinets
Dulap frigorific abatitor Ready

Stoc epuizat

AbTehnic Profesional

Dulap frigorific abatitor Ready

Dulap frigorific abatitor Ready

– Alegeți dimensiunea ideală pentru spațiul și afacerea dvs.: de la 5 la 24 de tăvi, cu performanțe testate în cele mai dure condiții de utilizare, raft cu mai multe trepte potrivit pentru tăvi de toate formele și flux de aer uniform pentru a răci toate alimentele, indiferent de înălțimea lor.

 

Stoc epuizat

FRIULINOX

Descriere

Dulap frigorific abatitor Ready

Control intuitiv, libertate mare

Dulapurile Ready vă permit să răciți alimentele într-un mod versatil și cu un control precis al temperaturii, datorită sondei cu ace și afișajului funcțional și lizibil.

Interfață inteligentă

Inteligent și esențial, ecranul tactil de 5″, plasat la îndemână și la nivelul ochilor pe ușa răcitorului de aer comprimat, oferă vizibilitate imediată și interacțiune cu funcțiile, reprezentate prin simboluri intuitive și ușor de citit.

Rely on pre-set parameters tested by our Friulinox Corporate Chefs

Se bazează pe parametrii prestabiliți, testați de bucătarii noștri Friulinox Corporate Chefs

Precisely modify every parameter to best meet your needs

Modificați cu precizie fiecare parametru pentru a răspunde cât mai bine nevoilor dvs.

Rețete personalizate

Cu răcitoarele Ready aveți posibilitatea de a vă crea propriile rețete personalizate de la zero, cu ușurință și versatilitate maximă. Salvați până la 99 de programe pentru a satisface nevoile dvs. de utilizare cele mai frecvente, în toate sectoarele: gastronomie, patiserie, cofetărie, panificație, fabricarea înghețatei.

Alegeți dimensiunea ideală pentru spațiul și afacerea dvs.: de la 5 la 24 de tăvi, cu performanțe testate în cele mai dure condiții de utilizare, raft cu mai multe trepte potrivit pentru tăvi de toate formele și flux de aer uniform pentru a răci toate alimentele, indiferent de înălțimea lor.

Toate funcțiile de care aveți nevoie

All the functions you need

Ciclul continuu

Deschideți și închideți des blasterul pentru a încărca tăvi suplimentare? Cu ciclul continuu lucrați la putere maximă fără a renunța niciodată la performanță și având randament maxim.

Pre-răcire

Cu ajutorul acestei funcții puteți optimiza temperatura camerei înainte de a începe un ciclu de răcire rapidă sau de congelare, pentru a obține cele mai bune rezultate cu un consum mai mic.

Dezghețare

Umiditatea aerului este cauza înghețului care se depune pe evaporator: funcția de dezghețare îl elimină pentru a garanta întotdeauna cea mai bună performanță și eficiența optimă a aparatului.