Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

EVAPORATIVE CONDENSERS with centrifugal fans CFR-C
Condensator evaporativ cu ventilatoare centrifugale CFR-C

Stoc epuizat

AbTehnic Profesional

Condensator evaporativ cu ventilatoare centrifugale CFR-C

Condensator evaporativ cu ventilatoare centrifugale CFR-C

Proiectată pentru condensarea gazelor, cum ar fi amoniacul sau alte gaze refrigerante, seria CFR-C are o capacitate de 148 până la 7281 kW și este potrivită pentru aplicațiile din instalațiile industriale în care sunt necesare fiabilitate, eficiență, zgomot redus și costuri de operare reduse.

Stoc epuizat

DECSA

Descriere

Condensator evaporativ cu ventilatoare centrifugale CFR-C

În ceea ce privește linia de producție a condensatoarelor evaporative pentru uz industrial, Decsa oferă, printre produsele fabricate, seria CFR-C, construită cu o carcasă din tablă zincată la cald Z-725 și echipată cu ventilatoare centrifugale cu dublă aspirație, cu zgomot redus.

Proiectată pentru condensarea gazelor, cum ar fi amoniacul sau alte gaze refrigerante, seria CFR-C are o capacitate de 148 până la 7281 kW și este potrivită pentru aplicațiile din instalațiile industriale în care sunt necesare fiabilitate, eficiență, zgomot redus și costuri de exploatare reduse.

Echipate cu serpentine de schimbător de căldură de cea mai bună calitate, condensatoarele evaporative CFR-C cu ventilatoare centrifugale asigură etanșeitate la presiuni de până la 40 bar și permit utilizarea cu presiuni de funcționare de până la 28 bar, în conformitate cu Directiva 2014/68/UE (PED). De asemenea, seria CFR-C este fabricată în conformitate cu standardele de calitate ale sistemului de calitate ISO 9001 și în conformitate cu sistemul de management de mediu ISO 14001. Pentru a asigura o mai mare sustenabilitate a mediului și, în același timp, economii economice mai mari, Decsa a dezvoltat o protecție specială care poate fi aplicată, la cerere, condensatoarelor și turnurilor de răcire din HDGS Z-725: o acoperire cu pulbere epoxidică DecsaCOATING PLUS, care asigură o utilizare redusă a substanțelor chimice pentru controlul calității apei.

CARACTERISTICI TEHNICE

Bazin cu apă rece

Bazinul de colectare a apei reci este realizat din tablă de oțel Z-725 galvanizată la cald, prevăzut cu un fund înclinat pentru a preveni stagnarea apei, o conexiune de ieșire a apei reci cu filtru anti-vortex, o conexiune de scurgere și de revărsare, o conexiune de apă de adaos cu flotor și o conductă de purjare cu supapă de reglare.


Schimbător de căldură

serpentinele conținute în secțiunea de schimb de căldură a condensatoarelor evaporative CFR-C sunt realizate din țevi de oțel electrosudate de primă alegere și îndoite în serpentine testate individual cu aer comprimat la 25 bar. După ce bobina de schimb de căldură completă a fost fabricată, aceasta este scufundată într-un rezervor de apă și testată cu aer comprimat la 40 bar; bobinele sunt apoi galvanizate prin scufundare într-o baie de zinc topit în conformitate cu EN ISO 1461.


Secțiunea ventilatorului

Secțiunea ventilatoare a seriei CFR-C este formată din ventilatoare centrifuge cu dublă admisie, echilibrate dinamic, cu palete curbate spre înainte, cu zgomot redus, montate pe arbori masivi sau tubulari, în funcție de model. Transmisia se face prin intermediul curelelor și a scripeților trapezoidali, în timp ce echipamentul de siguranță include protecții din plasă de sârmă la admisia de aer.


Finisare

Este posibil să se adauge acoperirea specială de protecție cu pulbere epoxidică DecsaCOATING PLUS, o protecție suplimentară disponibilă în toate culorile RAL.

Evidențiere

  • Materiale: Tablă de oțel zincat la cald Z-725
  • Număr de modele: 36
  • Capacitate: de la 148 la 7281 kW

IDEAL PENTRU REFRIGERARE INDUSTRIALĂ

Seria CFR-C, realizată din tablă zincată Z-725, este echipată cu ventilatoare centrifuge de ultimă generație, cu eficiență maximă și zgomot minim, proiectate special pentru sectorul industrial. Evaporarea apei din interiorul echipamentului este îmbunătățită prin echilibrarea raportului L/G și prin utilizarea schimbătorului de căldură HDGS „full surface” al serpentinelor „full surface”, certificat conform Directivei 2014/68/UE (PED), care garantează presiuni de funcționare de până la 28 bar.

Prin urmare, condensatorul evaporativ CFR-C este deosebit de potrivit pentru aplicațiile din instalații în refrigerarea industrială, asigurând în același timp costuri de funcționare reduse și o funcționare eficientă.

OPȚIUNI DISPONIBILE

  • Secțiunea bazinului de apă accesibil cu trape mari
  • Amortizoare suplimentare la intrarea și ieșirea aerului
  • Protecție cu strat de acoperire DecsaCOATING PLUS