Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

SCAEY FOUR-R410A SCROLL COMPRESSORS
COMPRESOARE SCROLL SCAEY FOUR-R410A

Stoc epuizat

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE SCROLL SCAEY FOUR-R410A

COMPRESOARE SCROLL SCAEY FOUR-R410A
  • Unități multifuncționale pentru sisteme cu 4 țevi

Stoc epuizat

A.C.M. KALTE KLIMA

Descriere

COMPRESOARE SCROLL SCAEY FOUR-R410A

CADRU


Cadru autoportant din oțel galvanizat protejat cu vopsea pulbere de poliester. Panourile sunt ușor de demontat pentru activități de întreținere și service.


COMPRESOR

De tip „scroll” ermetic cu protecție la suprasarcină prin klixon și complet cu vizor de ulei și încălzitor de carter.

Acestea sunt instalate pe un cauciuc care absoarbe vibrațiile și sunt plasate într-un compartiment închis pentru a reduce nivelul de zgomot și pentru a permite activitățile de service și întreținere în timp ce unitatea este în funcțiune.


SCHIMBĂTOR DE RĂCIRE

De tip placă sudată prin brazare, cu două circuite independente de agent frigorific și un circuit de apă. Circuitul este realizat astfel încât să garanteze o răcire omogenă a întregului debit de apă chiar și în timpul încărcării parțiale.

Izolația este realizată din căptușeală flexibilă cu celule închise. Ca protecție, se recomandă montarea unui întrerupător de debit pentru a opri unitatea în cazul în care nu circulă apa.


SCHIMBĂTOR DE ÎNCĂLZIRE

Tip cu plăci sudate prin brazare, cu două circuite independente de agent frigorific și un circuit de apă. Izolația este realizată din căptușeală flexibilă cu celule închise. Ca protecție, se recomandă montarea unui întrerupător de debit pentru a opri unitatea în cazul în care nu circulă apa.


SCHIMBĂTOR EXTERIOR

Pentru a maximiza operațiunea de încălzire cu tub de cupru și serpentină cu aripioare din aluminiu. Ca opțiune, este disponibilă o grilă de protecție.


AVANTAJE

Ventilatoare axiale cu secțiune de palete cu contur aerodinamic din Al/Mg, cuplate direct la un motor electric trifazat cu rotor extern. Este inclusă reglarea vitezei ventilatoarelor (controlul condensatorului). Pe evacuarea fluxului de aer este montată o protecție de siguranță a ventilatorului.


CIRCUITUL DE REFRIGERANT

Fiecare unitate este echipată cu două circuite frigorifice. Fiecare circuit include: filtru uscător, vizor, supapă de serviciu Schrader, termostat de siguranță pe conducta de refulare, supapă cu 4 căi, supapă de reținere, două supape termostatice electronice, solenoid. supapă solenoidală, receptor de lichid și separator de lichid pe linia de aspirație a compresorului. Pentru a proteja circuitul de refrigerant sunt instalate următoarele dispozitive: întrerupător de înaltă presiune cu resetare manuală, întrerupător de înaltă presiune aut. Reset comutator de presiune joasă, termostat antigel.


TABLOU ELECTRIC

Cu grad de protecție IP54, placa el. este montată în camera compresorului. Activitățile de service pot fi efectuate în timp ce unitatea este în funcțiune. Acesta include: întrerupătorul automat al circuitului principal cu dispozitiv de blocare a ușii, compresoare și ventilatoare contactoare și relé, transformator circuit auxiliar. Microprocesor pentru controlul automat al unității cu ajutorul unui sistem vizual pentru a afișa funcționarea, precum și defecțiunile.

UNITĂȚI MULTIFUNCȚIONALE PENTRU SISTEME CU 4 ȚEVI

Chillerele multifuncționale ACM Kälte Klima sunt definite prin înaltă performanță, versatilitate și gamă de modele pentru a satisface cerințele în continuă creștere ale pieței moderne. Producând răcitoare industriale aer-apă ne concentrăm pe nevoile specifice ale clientului pentru a satisface obiective și cerințe concrete în domeniul climatizării industriale.

Unitățile SCAEY FOUR UNITS sunt proiectate pentru a maximiza performanțele de încălzire și răcire în același timp, ceea ce înseamnă că oferă o eficiență energetică ridicată cu o economie de energie de top.

Unitățile SCAEY-FOUR sunt unități de răcire aer-apă cu pompă de căldură cu ventilatoare axiale, echipate cu două circuite hidraulice independente, pentru a furniza simultan sau separat apă caldă și apă răcită. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în sistemele cu patru țevi.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.