Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

ALFA LAVAL – vaporizatoare, condensatoare frigorifice, schimbătoare de căldură

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

ALFA LAVAL – vaporizatoare, condensatoare frigorifice, schimbătoare de căldură

Heating and Cooling

Timp de aproape 90 de ani, Alfa Laval a avansat în dezvoltarea tehnologiilor de transfer de căldură utilizate într-un spectru larg de industrii, procese și aplicații. Toată această experiență ne-a oferit o bogăție de expertiză pe care o punem în aplicare, ajutând clienții să sporească eficiența energetică cu performanțe termice mai fiabile și mai durabile. În hub-ul nostru de încălzire și răcire, puteți profita de aceste cunoștințe printr-o serie de instrumente și resurse concepute pentru a vă ajuta să îmbunătățiți sustenabilitatea, obținând cele mai bune rezultate din datoria dvs. de încălzire sau răcire.

Modul simplu de a vă reduce costurile cu energia și de a crește eficiența energetică

Rambursarea este doar începutul potențialului dumneavoastră de economisire cu noul program de schimb. Tehnologia inovatoare a schimbătoarelor de căldură de la Alfa Laval va crește semnificativ eficiența energetică a proceselor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă un consum de energie și emisii de carbon drastic mai mici, împreună cu o reducere semnificativă a costurilor dvs. de operare pe termen lung.

Schimbătoare de căldură cu certificare de performanță AHRI pentru o performanță termică sigură

Certificarea din partea Institutului pentru aer condiționat, încălzire și refrigerare (AHRI) este singura verificare globală a performanțelor termice de către o terță parte, oferindu-vă o asigurare independentă că schimbătorul de căldură cu plăci va funcționa în conformitate cu valorile publicate de producător. Alfa Laval oferă schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri de etanșare, schimbătoare de căldură cu plăci brazate și schimbătoare de căldură cu plăci lipite prin fuziune certificate AHRI.

Aer condiționat și pompe de căldură

În domeniul aerului condiționat și al pompelor de căldură, Alfa Laval colaborează în permanență cu clienții pentru a îmbunătăți eficiența energetică și pentru a crea un nou potențial pentru agenți frigorifici mai sustenabili. Descoperiți gama noastră completă de soluții.

Răcire HVAC

Planificarea unui sistem de răcire poate fi complexă. Combinația noastră de experiență, know-how și tehnologie de schimbător de căldură de înaltă calitate a ajutat clienții să obțină succes într-o gamă largă de aplicații de răcire.

Încălzire HVAC

Oferim soluții eficiente din punct de vedere energetic pentru o mare varietate de aplicații de încălzire și apă caldă. Lucrați cu noi pentru a optimiza condițiile pentru spații rezidențiale și comerciale, facilități industriale sau clădiri publice.

Sisteme de refrigerare comerciala

Descoperiți soluții de refrigerare care oferă cea mai înaltă performanță și eficiență energetică, cu produse optimizate pentru agenți frigorifici naturali și cu GWP redus.

Sisteme racire data center

Răcirea eficientă din punct de vedere energetic este esențială pentru construirea unor operațiuni mai durabile ale centrelor de date. Aflați cum Alfa Laval colaborează cu partenerii centrelor de date din întreaga lume pentru a face acest lucru posibil.

Sisteme de refrigerare industriala

From industrial freezing and cooling to refrigeration of ice rinks and food processes, Alfa Laval offers the latest, energy-efficient plate heat exchanger solutions.

Get In Touch

ADDRESS:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

PHONE NUMBERS:

021 332 08 48

ALFA LAVAL Products

Tubular heat exchanger ViscoLine
Schimbător de căldură tubular ViscoLine
Shell-and-tube heat exchanger Pharma-line Point of Use
Schimbător de căldură cu tuburi şi ţevi Pharmaline Point of Use
Shell-and-tube heat exchanger Pharma-line
Schimbător de căldură cu tuburi și țevi Pharma-line
Shell-and-tube heat exchanger Cetetube
Schimbător de căldură tubular Cetetube
Shell-and-tube heat exchanger Aalborg MX
Schimbător de căldură tubular Aalborg MX